banner vandrefestival

Tema

Tilgængelighed

Kommuner

Vælg en eller flere genrer
  • Vælg alle genrer Nulstil
Søg i udvalgte kommuner
  • Vælg alt Nulstil
Nyborg Hjerteforening

Nyborg Hjerteforening

Steensager 51
5800 Nyborg
Tlf: 25707072
Hjemmeside

I Nyborg lokalkomité formidler vi Hjerteforeningens budskaber om forebyggelse, oplyser om hjertesygdom og støtter patienter og pårørende. Vi arrangerer fx foredrag og motionsaktiviteterViser 1 fra/efter 8. aug. 2022

Skinnecykling
16 Aug Cykeltur

Skinnecykling

Tirsdag den 16. august 2022, kl. 09-15.
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Arrangør: Nyborg Hjerteforening.
Lause's Grill, Vesterhavnen 1, Nyborg
Vær din egen lokofører. Kom med på en hyggelig skinnecykeltur fra Tommerup St. til Nårup, og retur. Ruten går fra Tommerup St. gennem Tommerup, som også kaldes Knarreborg. Derfra videre til den lille landsby Nårup, med den gamle station og galaksen. Der vil vi gøre hold i en times tid for at hygge os med den medbragte mad og drikkelse (skal selv medbringes), inden vi vender retur til startstedet.

Vi finder det antal af "cykler" vi skal leje når tilmeldingsperioden er overstået. Vi forventer at cyklerne skal bemandes med 3 eller 4 personer pr. cykel. Du kan, hvis du ønsker det, lave aftale med andre så i kan få en cykel, og selv bestemme der skal med. Hvis du tilmelder dig alene, vil vi efter bedste evne sammensætte hold på 3 eller 4 personer.
Når du laver tilmelding, skriver du blot antal billetter du vil have, og så går det nok altsammen

Vi mødes på Heimdals plads (ved Lause) og kører samlet til Tommerup, hvor turen starter. De som har mulighed for at køre til Tommerup bedes ved tilmelding give besked om hvor mange man kan have med.

For yderlige oplysninger og tilmelding, kontakt Peter Andersen inden den 7. august på tlf.: 2511 5709 eller peterandersen@os.dk
Vis kort
Download denne liste som pdf